Brandbestrijding 

 

  Wij voeren uitsluitend hoogwaardige producten die u niet in de steek mogen laten op het

  moment dat u er op moet kunnen vertrouwen. Hieronder een kort overzicht van een aantal

  producten uit het assortiment

 

Product Omschrijving Foto
Blusdekens Een blusdeken beschermt personen waarvan hun kleding vlam heeft gevat. In keuken of een restaurant bijvoorbeeld mag een blusdeken niet ontbreken. Maar er zijn nog tal van toepassingen om u, uw werknemers en uw gasten te beschermen tegen ernstige verbrandingen.

 

Poederblussers Poederblussers zijn verkrijgbaar in verschillende gewichtsklassen. Hoe groter het te beveiligen object, hoe meer blussof u nodig hebt. Natuurlijk kunnen wij u adviseren.
Schuimblussers Ook schuim wordt ingezet waar brandgevaarlijke vloeistoffen moeten worden afgedekt om de brand te bestrijden. In uw garage waar u met olie, benzine of brandbare oplosmiddelen werkt is een schuimblusser van groot belang. Ook hier zijn diverse maten verkrijgbaar.
Prymo -Spray blusser IDe innovatieve spray schuimblusser verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. Deze lichtgewicht compacte blusser is met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een gewone spuitbus kan iedereen deze blusser eenvoudig bedienen. 

Door eenvoudig de dop te verwijderen is de Blusser klaar voor gebruik. Door het compacte ontwerp en intu´tieve werking is deze blusser altijd klaar voor gebruik om direct te kunnen blussen. Hiermee voorkomt u dat een kleine vlam zich kan ontwikkelen tot een grote brand met alle gevolgen van dien.....

Bekijk videofilmpje

CO2 -Koolzuur-

blussers

Koolzuurblussers verdringen de zuurstof en zijn daarom voor allerlei branden geschikt. Tevens koelt de koolzuursneeuw de brandhaard snel af. Hierdoor is het een veelgebruikte blusstof. 
Let op! Koolzuursneeuw is extreem koud en mag daarom nooit op mensen gericht worden, ook extreem koude stoffen leveren brandwonden op.
Het is daarom verstandig om uw personeel een training te geven in het gebruik van blusmiddelen.
Blussers:
Fire knockout
Dit revolutionaire product ontneemt u van alle zorgen die gepaard gaan bij het achterlaten van uw boot, uw bedrijf of een andere voor u belangrijk object. Een goedgekozen plek zorgt ervoor dat een beginnende brand effectief wordt bestreden door het vuur te smoren met een brandvertragende vloeistof.
Ideaal om brandgevaarlijke plekken te beveiligen zoals motor compartimenten, schakelkasten en meterkasten.
U laat uw bezittingen met gerust hart achter.
 

Bekijk videofilmpje

 

.