Reddingsmiddelen 

 

  Wij voeren uitsluitend hoogwaardige producten die u niet in de steek mogen laten op het

  moment dat u er op moet kunnen vertrouwen. Hieronder een kort overzicht van een aantal

  producten uit het assortiment

 

Product Omschrijving Foto
Vluchtladder De vluchtladder is een product wat niet mag ontbreken op uw bovenverdieping van uw huis of kantoor. In die gevallen waar de trap de enige vluchtweg is, biedt dit product een veilige ontsnappingsmogelijkheid. De ladder is erg eenvoudig te bedienen.

 

Escape hammer Deze ge´ntegreerde hamer, gordelsnijder, zwaailamp, looplamp en zaklamp kan in uw bedrijfsauto niet ontbreken. Eigenlijk zou dit hulpmiddel in elke auto een plaatsje moeten krijgen, vanwege de veelzijdige mogelijkheden ervan. Deze lamp is overigens ook waterdicht tot 20 meter diepte.
Escape Belt

Op het moment dat de Escape Belt in aanraking komt met water maakt de excape Belt uw gordel los. Een ideaal hulpmiddel voor u en uw inzittenden. Geen zorgen meer over het losmaken in het water van uw gordel.Zowel bij auto te water als bij overstormingen. 

Veiligheidshamer Dit product is "de" standaard als ontsnappingshulpmiddel bij onverwacht te water raken. Het helpt u lost te komen uit uw gordel, en stelt u in staat om een van de ruiten te verbrijzelen, waardoor u de auto snel kunt verlaten
Zwaailicht LED Dit vernieuwend product kan uw auto markeren in noodsituaties. Maar het kan ook worden ingezet in andere situaties waarbij u de aandacht moet trekken, of een gevaarlijke situatie moet markeren.

De zwaailamp led kan op verschillende manieren functioneren.

Staat de lamp gewoon aan, dan geeft het licht naar alle kanten tegelijk. Met flitslicht geeft de lamp flitsen naar alle kanten tegelijk en met roterend licht geeft het licht zoals een zwaailamp, hierbij gaan alle LED's afzonderlijk snel na elkaar aan en uit. Dit geeft een zwaailamp effect.

 

 

.